24 Degrees

uw digitale planner

Visie | 24 Degrees

Bij 24 Degrees geloven wij sterk in technologie als een hulpmiddel voor onze klanten. Wij weten dat een meetbaar en vlot te onderhouden platform zal zorgen voor de groei van je bedrijf, een betere ervaring voor je klanten en ook zal het bijdragen tot het algemeen comfort aangaande uw online aanwezigheid.

Deze visie delen wij op in 3 onderdelen:


Digitale aanwezigheid

Hier begint het: nu bent u online present. ’24 degrees’ staat u graag met raad en daad bij in de uitbouw van uw digitale aanwezigheid. Hoe kan u ervoor zorgen dat klanten uw website gemakkelijk vinden? Hoe verhoogt u uw zichtbaarheid op Google? Wat is een goede domeinnaam? Welke e-mailadressen heeft u nodig? Uw website is een essentieel onderdeel van uw digitale aanwezigheid. Daar houdt het niet op. Ook wat interne communicatie en externe contacten aanbelangt, biedt ’24 degrees’ ondersteuning. Zo voorzien wij op uw vraag de aanmaak van contactenlijsten, facturatie-instrumenten, kalenderbeheer, een mediatheek, CMS, CRM… wat u maar wil.

In een startoverleg maken wij samen met u een behoeftenanalyse. Die vertalen wij in een digitale set-up. Daarnaast bepalen wij op uw voorzet de 25 meest relevante sleutelwoorden om de activiteiten van uw organisatie te omschrijven. Een korte inleiding van WordPress is ook voorzien.

Op die manier beschikt u meteen over de nodige know-how om zelf alle software-mogelijkheden maximaal te benutten.

Digitaal leven

24 degrees voorziet twee bijkomende diensten eens uw digitale aanwezigheid verzekerd is. Deze laten u toe op elke ogenblik uw digitale zichtbaarheid  te optimaliseren. Zo nemen wij graag de configuratie van al uw apparaten – tablet, smartphone – op ons. Omdat gebruiksvriendelijkheid voor ’24 degrees’ voor alles komt, organiseren wij indien gewenst ook graag een op maat gesneden lesmoment. In een halve dag maken wij u vertrouwd met de manieren waarop u in een handomdraai informatie toevoegt of aanpast.

Digitaal groeien

U bent ondertussen helemaal vertrouwd geraakt met uw digitale platform. Tijd voor de volgende stap! ’24 degrees’ kan de verzamelde data over online raadplegingen, toegankelijkheid net als het gebruikspatronen van de afgelopen 3 tot 6 maanden in kaart brengen en analyseren. Zo kan de set-up van een Google Adwords Campagne, naast andere opties, een interessante mogelijkheid zijn voor de verdere expansie en promotie van uw commerciële of organisatorische activiteiten. Neem gerust contact op met 24 Degrees voor een volledig overzicht van alle opties die u toelaten om verder door te groeien.